Mehlknepfle aux lardons & poireaux

Mehlknepfle aux lardons & poireaux

Hey everyone, it's Drew, welcome to our recipe site. Today, I'm gonna show you how to prepare a special dish, Mehlknepfle aux lardons & poireaux. One of my favorites. For mine, I'm gonna make it a little bit tasty. This is gonna smell and look delicious.

Mehlknepfle aux lardons & poireaux is one of the most favored of recent trending foods in the world. It's enjoyed by millions daily. It is easy, it's fast, it tastes yummy. Mehlknepfle aux lardons & poireaux is something which I've loved my whole life. They are nice and they look wonderful.

Many things affect the quality of taste from Mehlknepfle aux lardons & poireaux, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Mehlknepfle aux lardons & poireaux delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Mehlknepfle aux lardons & poireaux is Pour 4 personnes. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Mehlknepfle aux lardons & poireaux estimated approx 40mns.

To begin with this recipe, we have to prepare a few ingredients. You can have Mehlknepfle aux lardons & poireaux using 13 ingredients and 9 steps. Here is how you cook it.

Ma recette préférée mon plat d’amour 😍😍

Ingredients and spices that need to be Take to make Mehlknepfle aux lardons & poireaux:

  1. 5 Pommes de terres 🥔
  2. 400 gr Farine du boulanger 🧑‍🍳
  3. 20 cl Lait du pis de la vache 🥛
  4. 1 pincée Sel iodé 🧂
  5. Gros sel 🧂 🧂
  6. 100 gr Bacon fumé 🥓
  7. Huile
  8. 25 cl Crème légère 🍶
  9. Du Beurre 🧈
  10. Des croûtons de pain 🥖
  11. 2 Poireaux ♥️
  12. Sel 🧂
  13. Poivre moulu 🍘

Steps to make to make Mehlknepfle aux lardons & poireaux

  1. Faite cuire les patates 🥔 dans de l’eau bouillante salée.
    Une fois cuite les réserver.
  2. Dans un saladier:
    battre les œufs 🥚
    Ajouter la farine & mélanger.
    Ajouter y une pincée de sel 🧂
    & rajouter y la farine petit à petit tout en continuant à fouetter.
    Jusqu’à obtenir une pâte ni trop épaisse ni pas assez. Rajouter de la farine jusqu’à obtention de la consistance souhaitée.
    Ce sont en gros des Quenelles de Pâtes ;) du moins la préparation.
  3. Couper les blancs de poireaux en tronçons. Les rajouter dans la préparation des quenelles et mélanger.
  4. Dans une poêle, faite revenir le bacon 🥓 dans de l’huile à feu 🔥 moyen.
  5. Rajouter y la crème 🍶 sel poivre et rajouter dans le saladier avec les patates 🥔
  6. Faite bouillir de l’eau dans une casserole. Une fois l’eau à ébullition plonger y les quenelles.
    Avec 1 cuillère à café former avec la pâte des petites quenelles. & les plonger avec un écumoire dans l’eau bouillante environ 10 mns.
    Récupérer les et rajouter les au saladier avec le reste.
  7. Couper en petits morceaux le pain de la veille. Faite les revenir avec du beurre.
    Rajouter au reste ☺️.
  8. Rajouter dedans un petit peu de jus de la cuisson des quenelles de pâtes. Et is good
  9. BON APPÉTIT 😋

    & comme dirait ma mère:
    « le gras n’est qu illusion »👩🏻‍🍳

As your experience and self-confidence expands, you will find that you have much more natural control over your diet plan and adapt your diet plan to your personal preferences gradually. Whether you wish to offer a recipe that uses less or more active ingredients or is a bit more or less zesty, you can make basic modifications to accomplish this goal. In other words, start making your dishes promptly. As for fundamental cooking abilities for novices you do not need to learn them however only if you understand some basic cooking strategies.

This isn't a full overview to fast and also very easy lunch dishes however its good something to chew on. Hopefully this will get your innovative juices moving so you can prepare scrumptious meals for your family without doing way too many square meals on your journey.

So that's going to wrap it up with this special food Step-by-Step Guide to Prepare Quick Mehlknepfle aux lardons & poireaux. Thank you very much for reading. I'm sure that you will make this at home. There is gonna be interesting food in home recipes coming up. Remember to save this page in your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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