Lasagnes de légumes d'été au thon

Lasagnes de légumes d'été au thon

Hey everyone, it's Louise, welcome to our recipe page. Today, I will show you a way to make a distinctive dish, Lasagnes de légumes d'été au thon. It is one of my favorites. For mine, I am going to make it a little bit tasty. This will be really delicious.

Lasagnes de légumes d'été au thon is one of the most favored of recent trending meals on earth. It is simple, it's fast, it tastes delicious. It's appreciated by millions every day. They are fine and they look fantastic. Lasagnes de légumes d'été au thon is something that I have loved my whole life.

Many things affect the quality of taste from Lasagnes de légumes d'été au thon, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Lasagnes de légumes d'été au thon delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Lasagnes de légumes d'été au thon is 4 personnes. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

To get started with this recipe, we must first prepare a few ingredients. You can have Lasagnes de légumes d'été au thon using 17 ingredients and 5 steps. Here is how you can achieve it.

Recette de cyril lignac à laquelle j'ai fait quelques modifications.

Ingredients and spices that need to be Prepare to make Lasagnes de légumes d'été au thon:

  1. 5 feuilles de pâte à lasagne
  2. 1 courgette taillée en lamelle
  3. 1 aubergine taillée en lamelle
  4. 400 g tomates concassées
  5. 1 gousse d'ail concassée
  6. 1 oignon émincé
  7. 1 cac de paprika
  8. Herbes de provence
  9. 1 boîte thon
  10. Béchamel
  11. 40 g beurre
  12. 40 g farine
  13. 50 cl lait
  14. 125 g parmesan
  15. Déco pour le dessus du plat
  16. parmesan
  17. tomates cerises ou tranches de tomates

Steps to make to make Lasagnes de légumes d'été au thon

  1. Faites revenir l'oignon avec l'huile d'olive, ajouter l'ail puis les tomates concassées. Faites mijoter à feux doux. Ajouter le thon émietté, le paprika, sel et poivre et des herbes de provence. Laissez mijoter 10 minutes. Puis couper le feu et laisser confire le thon.
  2. Pendant ce temps préparer votre béchamel : faites chauffer le beurre, la farine. Faites chauffer 8 minutes et fouetter régulièrement afin d'obtenir un roux. Ajouter le lait en une seule fois et laisser épaissir. Ajouter le parmesan en gros cubes et faites chauffer quelques minutes (bien vérifier que le fromage est fondu). Laissez de coté.
  3. Préparer vos tranches de légumes. Faites cuire avec de l'huile d'olive les tranches d'aubergines.
  4. Commencer le montage de vos lasagnes : Une couche de lamelles d'aubergine, la couche de sauce tomate cuisinée au thon, puis une couche de pâte à lasagne puis de la béchamel. Puis ajouter vos lamelles de courgettes, la 2ème couche d'aubergine puis une de pâte à lasagne et de la béchamel. Déposez vos tomates cerises ou vos tranches de tomates et parsemez de parmesan.
  5. Faites cuire 30 minutes à 200 degrés. Bon appétit !

As your experience and self-confidence expands, you will locate that you have much more all-natural control over your diet regimen and also adjust your diet to your personal preferences with time. Whether you want to offer a recipe that uses less or more components or is a bit more or less spicy, you can make straightforward modifications to attain this goal. Simply put, begin making your dishes in a timely manner. When it comes to basic cooking abilities for newbies you do not need to learn them but only if you master some easy cooking strategies.

This isn't a total overview to fast as well as simple lunch dishes yet its good food for thought. Ideally this will get your innovative juices streaming so you can prepare delicious meals for your family without doing too many heavy meals on your trip.

So that's going to wrap this up for this special food How to Make Favorite Lasagnes de légumes d'été au thon. Thank you very much for your time. I'm sure you will make this at home. There's gonna be interesting food at home recipes coming up. Don't forget to save this page in your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Canard aux navets et poivre vert

Blanquette de lapin aux légumes primeurs

Gâteau renversé poire chocolat